softwaresea.com

AutoCorect Free Download

AutoCorect Ranking & Summary

Ranking: Click at the star to rank
User Review: 0 ( times ) Download now
File Size: 38.63 MB
OS: Win2000,Win7 x32,Win7 x64,Win98,WinVista,WinVista x64,WinXP
License: Freeware
Price:
Downloads:
Publisher: SoftSet
Homepage: #

AutoCorect Tags

AutoCorect Description

Ce este si ce face?
AutoCorect este acum un editor de texte in adevaratul sens al cuvantului, putand crea sau edita profesional cele mai importante formate de fisiere existente. Dispune de o gama variata de functionalitati care va permit formatarea documentului la nivel de paragraf si/sau caracter. Introducerea tabelelor si a imaginilor este foarte simplu de efectuat. AutoCorect asigura pe langa operatiile clasice de prelucrare a textelor si corectii ortografice, corectia punctuatiei, imbogatirea cuvintelelor cu diacritice manual si/sau automat, suport pentru Ortografie si Punctuatie, DEX, etc.. Programul este foarte accesibil, chiar si pentru aceia care au o experienta redusa in folosirea calculatoarelor.
Cum face?
Aplicatia isi bazeaza inlocuirea si aplicarea de diacritice pe o selectie de cuvinte si expresii aflate intr-o structura de dictionare (cca. 1.200.000 de cuvinte si 6.000.000 de expresii), punctuatia pe o serie de algoritmi iar ortografierea, care este o optiune semi-automata, pe capacitatea dvs. de analizare a unui cuvant extras dintr-o fraza, considerat posibil gresit de catre aplicatie si inlocuirea lui cu altul selectabil dintr-o lista de cuvinte sugestii.
De ce face?
O face in primul rand pentru ca am vrut sa aratam ca se poate, apoi o face pentru ca ai nevoie de timp, pentru ca altcineva in locul tau nu ar vrea sa o faca, pentru ca este o treaba urata sa stai sa aplici diacritice, etc..
Cat dureaza?
Viteza de executie este foarte mare, neputandu-se egala viteza si corectitudinea corectiei cu nici un alt program (corectia manuala iese complet din discutie in ceea ce priveste viteza). O pagina este corectata in cateva milisecunde, iar o suta in cateva secunde, minute, totul tine de puterea de calcul a masinii pe care rulati softul.
Sistem de Operare:
Windows 95-98-ME, Win 2000, Win NT, Win XP, Win Vista.
Formate de fisiere suportate:
DOC Word Office 97-2002, RTF, SUB, SRT, TXT, HTML, UTF-8, UTF-16.

AutoCorect Related Software

AutoCorect Company

SoftSet

WebSite:#
Company Information:

AutoCorect Reviews